slider_top4

Bookurier, o companie cladita pe calitate

Bookurier a luat fiinta in anul 2008, din dorinta de a oferi servicii cat mai bune la un pret corect. Astfel am fost printre primii care am introdus serviciul loco in Bucuresti, iar in acest moment suntem de departe lider incontestabil in privinta acestor servicii in primul rand calitativ dar si ca preturi

Seriozitatea si calitatea care ne caracterizeaza pentru serviciile pe Bucuresti ne-au indemnat sa gasim solutii si pentru serviciile nationale dar si internationale, asa ca in acest moment avem parteneriate strategice cu cele mai importante companii de profil atat interne cat si internationale.

Din 2008 si pana astazi Compania Bookurier a semnat peste 1500 contracte cu firme si companii din toate domeniile o caracteristica importanta fiind faptul ca marea majoritate a clientilor odata ce au semnat un contract cu noi ne raman fideli si ne recomanda cu caldura altor firme.

Din anul 2015 Bookurier Logistics isi desfasoara activitatea intr-o locatie noua construita special pentru nevoile noastre.

TRACK&TRACE
BOOKONLINE
CERE OFERTA
E-COMMERCE

Obiective

Principale obiective ale companiei Bookurier sunt legate de a oferi clientilor servicii cat mai diverse, cat mai bune calitativ si la un pret cat mai bun. Deasemeni  foarte important pentru noi sunt oameni care lucreaza in cadrul companiei tinem foarte mult la personalul nostru care este foarte bine calificat si care detin o experienta vasta.

Bookurier acopera 100% teritoriul national, dar si in intreaga lume livrand colete oriunde atat in tara cat si pe intreg mapamondul,obiectivul nostru fiind acela de a mentine si creste calitatea livrarilor si satisfactia clientilor, oricare ar fi destinatia expedierilor lor.
O caracteristica foarte importanta a companiei noastre este ca, inca de la inceput noi nu am taxat km exteriori, asa ca oriunde doriti sa trimiteti un colet fie ca este Baia Mare sau satucul Tarna Mare la granita si in varful muntelui platiti aceiasi bani, interesant nu ?

  • Acoperire nationala si expeditii internationale

  • Livrare in 24 de ore oriunde in Romania

  • Tarif unic fara km suplimentari

  • Track&trace pentru toate expeditiile

  • Ramburs rapid in forma dorita de client

  • Tarifare pe intervale de greutate cu avntaj client

Alatura-te clientilor nostri multumiti !

CERE O OFERTA