Request could not be processed : UAE
slider_top4
Program 30 Noiembrie – 1 Decembrie!

Stimati clienti

Va adresam multumirile noastre pentru faptul ca ne sunteti alaturi. Dupa cum stiti zilele de 30.11.2015, respectiv 01.12.2015 sunt zile nelucratoare.

Avand in vedere numarul mare de comenzi, Bookurier  Logistics vine in sprijinul dvs.cu urmatoarele servicii:

Expeditii Bucuresti:

  • -coletele preluate vineri 27.11.2015 vor iesi la la livrare luni 30.11.2015.
  • -coletele preluate luni 30.11.2015 vor iesi la livrare miercuri 2.12.2015.

     

          Expeditii nationale:

  • -coletele preluate vineri 27.11.2015, respectiv luni 30.11.2015 vor iesi la livrare in cursul zilei de miercuri 2.12.2015.

Va rugam instiintati destinatarii despre acest aspect!

Va multumim pentru buna colaborare!

Stimati Colaboratori,

                 Va multumim pentru faptul ca ne sunteti alaturi si va asiguram ca depunem toate eforturile astfel incat sa beneficiati in continuare de cele mai bune servicii. Suntem constant preocupati de cresterea calitatii serviciilor precum si de largirea si diversificarea acestora pentru a va oferi deplina satisfactie.

                Perioada urmatoare, Black Friday – Craciun, va fi una extrem de aglomerata atat pentru dumneavoastra cat si pentru noi. Am luat toate masurile necesare astfel incat numarul mare de colete pe care-l veti genera sa ajunga la destinatari in conditii normale, insa avem nevoie de colaborarea dumneavoastra pentru ca acestia sa fie pe deplin multumiti.

                Este foarte important sa respectati ora de ridicare stabilita, astfel incat curierul sa nu astepte mai mult de 5 minute inceperea procesului de preluare. Va rugam, in cazul in care este necesar, sa acordati ajutor curierului pentru transportul coletelor la masina acestuia. Orice intarziere a fiecaruia dintre dumneavoastra, va genera decalarea intervalului prestabilit de ridicare pentru toti expeditorii iar curierul ar putea ajunge mult prea tarziu la depozit, riscand sa rateze masina de linie si implicit intarzierea tuturor livrarilor cu 24 de ore. In cazul in care nu veti avea pregatite toate  coletele in momentul in care curierul ajunge la dumneavoastra, va rugam sa amanati expedierea celor nepregatite, pentru urmatoarea zi.

             Pe langa numarul mare de colete generate de Black Friday – Craciun, precipitatiile ne pot ingreuna activitatea, de aceea  va rugam sa incercati sa protejati suplimentar coletele, in special codul de bare al etichetei. O sigura picatura de apa cazuta pe acesta, face imposibila scanarea automata a coletului, acesta trebuind adaugat in sistem manual, pierzandu-se astfel timp. Daca sunt foarte multe astfel de situatii, nu avem timp suficient sa le reetichetam si risca sa intarzie.

             In caz de ninsoare abundenta, unele drumuri ar putea fi blocate , punandu-ne in imposibilitatea de a livra in timp util.

             Avem rugamintea ca informatia de pe eticheta coletului sa fie clara. In cazul in care cerneala din imprimanta dumneavoastra nu este suficienta pentru a printa clar etichetele, va rugam reincarcati la timp. Daca in restul perioadei din an putem reeticheta aceste colete, acum ne va fi imposibil, astfel ca acestea o sa ramana inca 24 de ore in depozitul nostru.

             Toate aceste situatii pot genera intarzieri. Va rugam, in aceasta perioada, sa nu garantati destinatarilor livrarea in 24 de ore, oferiti-le un termen de 24-72 de ore. Vor fi persoane care vor dori sa achizitioneze de la dumneavoastra anumite produse care sa le ajunga obligatoriu in urmatoarea zi lucratoare, pentru anumite evenimente (zile de nastere, onomastice, cadouri), nu incurajati sa faca acest lucru.

             Respectand intervalul de ridicare stabilit, protejand coletele si etichetele suplimentar, informatia de pe eticheta coletului fiind clara si codul de bare usor de scanat, informand destinatarii corect in privinta timpilor de livrare, vom reusi sa livram coletele astfel incat clientii dumneavoastra sa fie pe deplin multumiti.

 Cu siguranta solicitarile din partea destinatarilor se vor inmulti direct proportional cu numarul coletelor. Am suplimentat provizoriu numarul operatorilor in departamentul national pentru a raspunde prompt tuturor solicitarilor. Mai jos aveti la dispozitie cateva numere de telefon si adrese de e-mail la care puteti apela cu incredere:

   georgiana.popa@bookurier.ro                     0756.037.730

   camelia.baltaretu@bookurier.ro                 0758.730.049

   florentina.voicu@bookurier.ro                     0756.152.448

  

Va multumim pentru intelegere si pentru colaborare!  

TRACK&TRACE
BOOKONLINE
CERE OFERTA
E-COMMERCE