Request could not be processed : UAE
slider_top4

Bookurier, o companie cladita pe calitate

Bookurier a luat fiinta in anul 2008, din dorinta de a oferi servicii cat mai bune la un pret corect. Astfel, am fost printre primii care am introdus serviciul loco in Bucuresti, iar in acest moment suntem de departe lider incontestabil in privinta acestor servicii, din punct de vedere al calitătii, dar si al preturilor rezonabile.

Ne definesc seriozitatea si calitatea in toate activitătile pe care le desfasuram si in legatura cu oamenii. Avem parteneriate strategice cu cele mai importante companii de profil atat interne, cat si internationale.

Din 2008 si pana astazi, compania Bookurier a semnat peste 4000 contracte cu firme si companii din toate domeniile. Mare majoritate a clientilor ne-au rămas fideli si ne-au recomandat cu incredere si altor firme, din momentul in care au semnat cu noi.

Din anul 2015, Bookurier Logistics isi desfasoară activitatea intr-o locatie nou construita, menita sa satisfaca atat nevoile companiei, cat si ale clientilor.

TRACK&TRACE
BOOKONLINE
CERE OFERTA
E-COMMERCE

Obiective

Principalele obiective ale companiei sunt: sa ofere clientilor servicii cat mai diverse, pretul serviciilor sa fie imbatabil si 100% clienti satisfacuti.

De asemenea, foarte importanti pentru noi sunt oamenii care lucrează in cadrul companiei. Personalul nostru este foarte bine calificat si orientat catre clienti.

Bookurier acopera 100% teritoriul national, dar si international, livrand colete oriunde in tara, cat si pe intregul mapamond. Ne dorim sa mentinem si sa crestem calitatea livrarilor. Oricare ar fi destinatia expedierilor, clientii nostri vor fi satisfacuti.

Ne-am diferentiat, inca de la inceput, printr-o caracteristica foarte importanta, si anume faptul ca noi nu am taxat kilometri exteriori. Astfel ca, oriunde doriti sa trimiteti un colet, Baia Mare, satucul Trnava Mare sau in varf de munte, platiti aceiasi bani. Interesant, nu?

  • Acoperire nationala si expeditii internationale

  • Livrare in 24 de ore oriunde in Romania

  • Tarif unic fara km suplimentari

  • Track&trace pentru toate expeditiile

  • Ramburs rapid in forma dorita de client

  • Tarifare pe intervale de greutate cu avantaj client

Alatura-te clientilor nostri multumiti!

CERE O OFERTA